2017. június 10., szombat

Rohadt késő van

Es nem tudok elaludni. Tény ma a fel napot alvassal es hevereszessel toltottem,mert a multhetvege kimaradt es 5-6 orakkal tolom vegig a heteket, amitol egy hisztis picsa leszek. Szoval ma semmit nem csinaltam,pedig nagyon kellene ertekeleseket írni. Hetfo a határidő. De megirom holnap, akar ejszakaba nyuloan is.

Ma kikovettem egy ujabb ismerosom, mert annyira tolja a vegan propagandat,hogy az mar zavart. Amugy nem tudom honnan ismerem, mtts az biztos, de ennyi. Majd a következő szelektalasnal törlöm. Neha elgondolkodom,hogy kiket kellene meg kikovetni, es hat eleg sokan vannak. A legjobbak a csoportokban előforduló gyökerek. Azokkal nem nagyon tudok mit csinálni.

Amúgy semmi izgalmas nincs. 2 het es vege a tanevnek es kipihenem magam meg felkeszulok a 3.os matek tananyagra. Abban nem vagyok annyira jo es hat kéne lenni, legalabb az elso felevesben. Dodie mondta h allandoan mondom h mennyire rettentően fáradt vagyok. Es igy is erzem. Iszonyat mennyire kifacsart a tanev. Szivem szerint egy hetig csinálnám,amit ma. A semmit. Pihennek, olvasnek, bringaznek, takaritgatnek, pakolasznam a lakast es ennyi. Ja meg sokat jatszanek Bokival xboxon. Mert az jo.

Aztan folyamatban vannak a mindenfele eu kivizsgalasok is. Egyelore úgy nez ki,csak a szokasos problémákkal vagyok megaldva. Van egy kikezeletlen felfazasom, de mar kezeljuk. Fel eves gyogyszeres kura. Juhu. A cukor es a kemenyito teszt eredmenyt majd egyutt értékeljük ki. Es hetfon idopontot kerek az endokrinologushoz,mert o csinal IR tesztet. Nagyon elkezdtem hasra hizni es nagyon nem tetszik. Bokival megbeszeltuk h életmód váltás van, nem lesz teszta(csak rizs) helyette mindenfelr egyeb koret es sok csirke meg pulyka husi meg zoldseg. Meg en szeretnek tobb levest. Igy,hogy jovore nem leszek menzas es en viszem a kajat,tobb maceraval, de egeszsegesebben fogok etkezni. Es ha mar magamnak csomagot keszitek,akkor Bokinak is. Ezzel sporolni is tudunk. Illetve visszaszokom a zoldteara is.

Nem tudom mit varok ettol a nyartol. Mamete nagy kaland lesz az biztos. A tabor meg oriasi kihivas. De jo kalandozohoz meltoan, biztosan megugrom. Szeretnek pihenni, nyaralni kicsit Bokival, (aka lemenni a szüleihez vagy a Tiszara) es feltoltodve kezdeni a kovetkezo evet. Jobban megtervezni a dolgokat, jobban beoszatni az idomet.

Es most megpróbálok aludni...

1 megjegyzés:

David írta...

Nefrédiel? :D