2019. október 13., vasárnap

Genova újra 1

A repcsit gond nélkül elértük,a reptéren még találkoztunk Ickeekkel is,felszálltunk, leszálltunk, busszal be Milanoba...es itt követtük el az első hibát. Nem ültünk le kávézni...
Aztán a másodikat ott,hogy elmentünk a Dómhoz,ahol "kedves" néger srácok csak a kezünkre kötötték a kis madzagot. Boki rájuk sózta az összes apróját,csak hagyjanak már békén.
A dóm belül még mindig szép. Viszont... A teteje az nem az:((( Felújítás alatt áll és erről sehol nem volt info és 10 euro volt felmenni fejenként és totál csalódottak voltunk. Ráadásul lekéstük miatta az olcsóbbik vonatot is. És mekiben se volt finom a hambi,de hirtelen nem volt más.
De aztán végre Genova!
Bokinak tetszettek a pálmafák, a kis utcák, elfoglaltuk a szállást, és elindultunk boltba,közben kicsit bolyongtunk is. A nagy coop még mindig megvan és még ugyanott vannak a dolgok is,ahogy emlékeztem,így hamar megtaláltam mindent.:)
Aztán hazajöttünk enni(gnocciii peeeestoooo) és nagy nehezen összekapartuk magunkat,hogy lemegyünk a kikötőbe. Még mindig szép és még mindig rengeteg az ember.
Altatni nem kellett, nagyon jó volt. Ketten lenni, nézni, mesélni,hogy itt ezt csináltam,ott meg azt.
Én másfél órája felkeltem, Boki még alszik, de lassan ébresztem,hogy dél körül el is tudjunk indulni. Kell majd még venni felvágtottat(sonka SOOONKAAA) meg megvenni a belépőt az akvariumba, előre, meg ilyesmik.
Sajnos esik, de meleg van, úgyhogy ma fagyizok!

Am.a kajára odafigyelek, bár elvileg nem kell számolgatnom, de most ihatok narancslét(imádom)meg ehetek gyümölcsöt meg joghurtot. Itt van vanilias joghurt,amit nagyon szeretek. És eszem majd holnap pizzát. Vagy valami helyi finomat.

Boki ma foccacciat fog enni, illetve kávézni fogunk. Megpróbálom a cappuccinot, hátha azzal nem lesz gond.

Jó itt lenni. Nyugalom és békesség van most,pedig nagyon idegesen indult. Bárcsak többet lehetnénk, akkor megmutatnék még néhány távolabb levő dolgot is. Meg persze,ha nem esne az eső. De hoztunk esőkabátot, és csak pötyörög.

Nincsenek megjegyzések: