2016. július 14., csütörtök

Tsalád

Amikor reggel fel nyolckor csorog a telefonod, holott alhatnal akar tizig is, es felalomban beleszolsz, majd a masik vegen egy szinte siros hang kozli veled, hogy hoemelkedese van a gyereknek es gyere, akkor az elso gondolatod az, hogy ISTENEM ALUDNI AKAROK!! A masodik az, hogy jojo felkelek es jovok csak egy kicsit meg had aludjak... De akkor mar ebren vagy es a lakotarsad cukin kavet foz, te pedig nyammogod a reggelit, pedig nem is vagy ehes. Kozben anyukad mar taxiba ult, mert valakinek oda kell ernie. Ezert te elmesz a boltba kajaert, es kozben baromira sajnalod, hogy nem fog osszejonni amit aznapra meg a kovetkezore terveztetek.

Amikor a baratod ir egy uzenetet, hogy vege van, akkor te rohansz vigasztalni.(foleg ha a parod kuld)

Amikor az ejszaka kozepen csorog a telefonod, es a baratod kozli, hogy fogalma sincs hol van de hozzad jonne aludni, akkor morogva, de nekiallsz agyazni.

Amikor a baratnod ferje hiv ejfelkor, hogy eltunt a masik, te nem fekszel le, ameddig nem csorog a kaputelefon.

Amikor a baratnod ir, hogy a ferje az ugyeleten van, az elso kerdesed az, hogy atmenj-e ejszaka, es vigyazz-e a gyerekre, hogy o a ferje mellett lehessen.

Amikor sirva hivnak, az ejszaka kozepen is villamosra szallsz, hogy megvigasztald, atoleld.

Amikor megirja, hogy szakitottak, te kerdes nelkul fogod a gyereket es atmesz,es majdnem hamarabv ersz oda, mint a verszerinti huga.

Amikor a masiknak kialakuloban van a szerelem, szinte jobban drukkolsz neki, mint sajat magadnak es amikor hajnali kettokor hazaesik, az elso kerdesed az, hogy "te minek jottel haza?"

Amikor valaki megkerdezi, mekkora a csaladod, azt valaszolod: a verszerinti, vagy az egesz?

Nincsenek megjegyzések: