2017. március 13., hétfő

Logan - Spoileres kritika

Amiota csalodtam nehany filmben, ugy megyek.moziba,hogy nem nezek elotetest,kritikat,nem varom a filmet,csak megnezem. A Loganra is igy ultunk be tegnap este. Nem volt elvarasom.
A Logan lehetne egy jo film. Szepen van fenykepezve, a szereposztas jo, a karakterek jok,  a zene jo. 
De ha egy filmnel azon filozok a feletol, hogy vajon ha kimegyek pisilni,  lemaradok-e barmirol? Hogy azonnal eszreveszem a logikai hibakat (hogy, HOL TANULT MEG A 11 EVES KISCSAJ VEZETNI,  TERKEPET OLVASNI,  TAJEKOZODNI??? ), ahol a bogo kislanynal azt nezem, hogy folyik a takony az orrabol es a kovetkezo jelenetben sehol,  csak a konnyei...  Nos az nem jo film.  Nem rossz,  de nem jo.  Ha en,  a laikus nezo rajovok, hogy "na itt kene most sirni. Na itt kene most meglepodni" akkor az nem jo. 
A film kb.feletol a "menjetek mar tovaaaaabbbbb!! " is ott volt a fejemben.  Egyszeruen nem ereztem, hogy magaval ragadna a film. Pedig az alapanyag adott volt. 
Es a halalok.  Logan meghal, mert felaldozza magat, egy csapat hulye mutans gyerek miatt, akiket arra kepeztek,szuletesuktol fogva, hogy gyilkoljanak, de elfelejtik,hogy vannak kepessegeik.  Szep-szep de ennel tobbet varnal,miutan vegignezted a megelozo masfel orat. A prof.nak is lehetett volna szebb, nemesebb a halala. Jon egy kvazi gyilkologep,atszurja a testet es utana irdatlan nagy meszarlas.
Olvastam egy kritikat,ami azt irta,hogy az a baj ezzel a filmmel,hogy a karakterekre jellemzo vonasok,mint Logan szivarozasa, a proff.allando nyugtatasa, hianyoznak es persze ertjuk, megcsomorlottek es oregek es mar feladtak, de akkor is.
Tobbet kihozhattak volna ebbol.

Nem rossz film, az elozo Wolverin filmeket tekintve meg plane nem. De nem is jo.
Sajnos.

Nincsenek megjegyzések: