2013. április 15., hétfő

Városnézés

Sosem értettem, hogy mi a nyaralás abban, ha az ember elmegy egy idegen városba (pláne egy idegen országba)és ki se teszi a lábát a szállásáról, nem nézi meg az adott város nevezetességeit (legalább párat), nem kóstol meg (ha megteheti) legalább egy helyi nevezetes ételt.Egyszóval magából a helyből, ahol van nem lát semmit.Ennyi erővel akkor ne menjen másik városba, hanem vegye be magát egy szállodába oszt kész.

Szerencsére, azért az öcsémék nem ilyenek voltak, ameddig itt voltak, bár ha kicsit lelkesebbek még pár száz dolgot mutattam volna.:)

Mert az más, ha az ember a barátait megy meglátogatni egy másik városba, de, amikor kifejezetten egy város miatt megy (függetlenül attól, hogy ott vannak-e a barátai), akkor szerintem nem aludni meg wellneselni indulunk.

Arra gondoltam, hogy szerzek egy kicsivel nagyobb, mondjuk 60 literes hátizsákot és csak azzal fogok majd menni külföldre nézelődni.

Szeretnék még sok helyet látni, főleg Olaszországban, de akár máshol is.

Nem tudom megcsinálom-e valaha a hátizsákkal Európában túrát, amit nagyon szeretnék (ehhez sok sok pénz kéne), de jó volna.

Nincsenek megjegyzések: